amunt

Qui som

L'hort eco de la Gemma i el Jordi a Juneda

L'Hort de Ca la Cistellera porta 14 anys en actiu i es troba a Juneda, Lleida. És un projecte familiar, iniciat fa 14 anys per la Gemma i el Jordi. Actualment hi treballem quatre persones. La Gemma i la Núria ens cuidem més de la confecció de cistelles i la logística. I el Jordi i el Yaffa es cuiden més dels cultius i recol·lecció. 

Fem repartiments a Juneda, Lleda i rodalies així com a grups de famílies de la Vall d’Aran, el Pont de Suert, la Seu d’Urgell i Pallars Sobirà.

Creiem que l'agroecologia ofereix els aliments més nutritius per la salut, i que beneficien a la terra i el teixit de productors/es del nostre territori. A nosaltres ens encanta la relació amb la terra tant com la satisfacció dels clients quan ens diuen que els productes són molt bons.

 

Què oferim?

Verdura i fruita agroecològica de temporada i de proximitat, produïda amb criteris agroecològics, sense adobs químics, pesticides ni organismes modificats genèticament, això fa que els aliments que produïm tinguin més alt valor nutritiu, més vitamines, més antioxidants i siguin més saludables per a les persones i més respectuosos amb el medi ambient.
 

Com ho fem?

Fem producció agroecològica i la major part de les feines les fem manualment, i també fem xarxa amb diferents productors de les terres de ponent.
 
Cada setmana, collim les fruites i verdures, preparem les cistelles al vostre gust i fem el repartiment a:
  • Als punts de recollida.
  • A domicili (+suplement de transport).
  • A varis grups de consum i botigues.
  • A mercat de les Borges Blanes, Juneda i Lleida.
  • Venda directa a la finca (avisar-nos abans).

Si vols provar-ho, només t'has de registrar, així podràs escollir el teu punt de recollida i veure els productes que tens disponibles segons cada setmana i temporada.

 

Segells

L'Hort de Ca la Cistellera produim i també comprem productes de proximitat. La nostra missió és oferir qualitat i un compromís amb l'agroecologia. La majoria dels productes que trobareu són certificats pel Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE). I també tenim la certificació de Venta de Proximitat per la Generalitat de Catalunya, assegurant un circuit curt des de que el cultivem fins que l'entreguem al client final.
 
 

Venta online

Les compres de verdura i fruita que facis per la web, te les enviarem al punt de recollida o a domicili, segons el que marquis en el formuari de registre. No dubtis en provar les cistelles de l'Hort de Ca la Cistellera, et sorprendràs de la frescor i qualitat dels aliments.

Crèdit fotos: Sara Boldú @artistestractor i Jordi Rulló @jordirullo.